Egy hetedikes gyereknek hogy emgedik meg, hogy bukjon?
Engem még egyetemen is elvertek az egyesért.
Szóval nem tudomegérteni, gogy ilyenkpr hol van az anyja. Nem egyből bukott. Ráadásul tök vígan van.
Szüleim kezet emeltek volna rám egy egyesért, vagy elvágtam volna a torkukat, vagy feljelentem őket kínzásért, kiskorú bántalmazásáért.
Nem mindenki születik pondrónak, hogy megalázkodjon csak azért, mert világra szarta valaki.
Az egy dolog, hogy elgépelted, de nem szoktad visszaolvasni, amit leírsz?
Érdekes...
Simán lehet, hogy elkényeztetett a gyerek.
Az én osztályomban volt olyan, hogy valaki 4-est kapott, és sírt. A másik meg egy csomó mindenből bukott, de kapta is az új Iphone-t. Neveltetés és családi háttér kérdése. Az 1. gyerektől (akiről irtam), sokat elvártak, de jól is tanult. A másiknál elkényeztetett szemelyről volt szó, elvált szülőkkel, bonyolult családi háttérrel. A jól kereső anyuka mindent megadott a kicsi szeme fényének, és próbálta a lehető legkényelmesebben elhelyezni a fiát.
Szóval ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!