Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi szól az ELTE PPK és mi a...

Nrietta kérdése:

Mi szól az ELTE PPK és mi a BGE KVIK mellett?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az alapvető tudnivalókkal tisztában vagyok, voltam nyílt napokon edukáción is ahol mindkettőnek utána kérdeztem, de szeretnék olvasni teljesen hétköznapi véleményeket is, ami tényleg tapasztalat és nem reklám. Nem azt kérem hogy hasonlítsátok össze a kettőt, (persze ha úgy érzitek, hogy össze tudjátok akkor szívesen veszem) inkább, hogy meséljetek egy kicsit a saját tapasztalataitokról, pozitív, negatív egyaránt jöhet.. hallgatói élet, hangulat, morál, érdekességek, javaslatok bármi jöhet. Alapvetően a közösségszervezés szak ami érdekel, de bármit írhattok a karokról, ömlesztve ami ide kapcsolódik. Előre is köszönöm!

18/L

2018. febr. 1. 20:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!