Ezzekel a pontszámokkal hova, milyen iskolába vennének fel? 2018 (többi lent)
Sziasztok:) Ma tudtam meg a központi felvételi eredményemet, és érdekelne hova vennének fel ezekkel a pontszámokkal.
Matek: 13 pont
Magyar: 41 pont
Átlagom: 5,00
Kitűnő tanuló vagyok, sajnos a matekot nagyon elszúrtam, de már késő ezen aggódni...:(
Az Érdi Vörösmarty-ba szerettem volna menni, meg is jelöltem, de hát ennyi ponttal semmi esélyem oda.
Az lenne a kérdésem, hogy Érdhez közel, vagy Budapesten, tudtok-e olyan iskolát ami olyan közepes vagy jó, és felvennének?
Előre is köszönöm a válaszokat.:)
*ezekkel
ja és mindenképpen gimnázium kellene:)
Értem, köszi a választ, megnézem őket.:)
Mik a vélemények a Budai Nagy Antal Gimnázium, a Százhalombattai sziszki-ről, és az Újbudai Széchenyi István Gimirol?
A Budai Nagy Antal szörnyű iskola. Nem ajánlom, (egy ismerősöm oda járt) és nagyon rosszakat mesélt róla.
Azt mondta,szörnyű a közösség, a tanulmányi része pedig nagyon gyenge.
A Könyves Kálmán és a Leövey Klára Gimnáziumot tudom ajánlani. Meg tudok egyháziakat is mondani,ha érdekel (pl. II. János Pál Pápa Gimnázium).
Szécshenyi, Petőfi, Szent-Györgyi, Arany, Kosztolányi, Hunfalvy a szakgimik közül
Budai Nagy Antalnak nincs jó híre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!