Timiandi kérdése:
67 ponttal esélytelen a Berzsenyi humán szakja?
Figyelt kérdés
Ma értesültem róla, hogy 67 pontom lett. ( Magyar 41, matek 26 ) 48 pontot viszek, szerintetek egy jó szóbelivel felvennének a Berzsenyi Dániel Gimnázium humán szakára?2018. jan. 31. 22:19
11/17 A kérdező kommentje:
Ténylegesen én kérdeztem, de szerintem ez alapból sem felvagás. Hisz az, hogy ő arra a szakra, ahiva én akarok menni tizen valahány ponttal jobb írásbelivel jelentkezik, az azt jelenti, hogy több eséllyel veszik fel. Valószínűleg nem ő az egyetlen, aki ilyen pontszámmal jelentkezik, mindenestre köszönöm mindenkinek.
2018. febr. 4. 00:31
13/17 A kérdező kommentje:
Nem vettek fel.
2018. ápr. 30. 21:52
14/17 anonim válasza:
Hogyhogy? Elrontottad a szóbelit?:(
15/17 anonim válasza:
Hány pontod volt, hogy nem jutottál be? Pedig biztos közel voltál. Hova jutottál be?
16/17 A kérdező kommentje:
Nem voltam valami közel 37 pont lett a szóbelim. Egyébként a szinyeibe vettek fel.
2018. szept. 6. 17:13
17/17 anonim válasza:
Uuu milyen suli a Színyei?
Szereted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!