Milyen a Ring Szakképző iskola Pesten? Valószinüleg oda jelentkezek szakács képzésre esti tagozatra, mert elég olcsó, kiváncsi vagyok kinek mi a tapasztalata. Esetleg valaki jön oda szeptembertől?
Heló, voltam beiratkozni, hát tényleg lepukkant, de remélem, a tanítás és a tanárok jók lesznek.
Én inkább attól félek, hogy túl lébecolós lesz, bár azt sem szeretném, hogy túl hajtós legyen.
Szia, én vagyok a ringes.
Igen, a ringre jelentkeztem. Ha 23 elmúltál vagy már van egy okj-s szakmád, akkor fizetni kell, amúgy ingyenes. Én azért is jelentkeztem ide, mert még itt a legolcsóbb fizetősen (estin 45 e/félév).
Általában az ilyen okj-sek 2-3 évesek. Amúgy mit lehet megtanulni 1 év alatt? Szerintem 2 év is kevés, hogy egy szakmát kitanulj, 1 év meg kb a megismertetésére elég.
Igen, estin heti 2 nap 16-21 óráig.
Elnézést az offért!
A segítségetekre lenne szükségem, milyen a RING iskola? Szakács képzés érdekelne, elsősorban a nappali képzés. Milyen a tanterv? Van benne tankonyhai gyakorlat, vagy ezt hogy oldják meg? Első szakmám lenne, most érettségizem. Írtam nekik mailt de nem reagáltak még. Ha lenne itt olyan valaki aki leírná nekem amit az iskoláról és az ottani képzésről tudni kell nagyon hálás lennék..
Előre is köszönöm
Szia,
én nem szakácson vagyok, meg nem is nappalin.. szóval nem nagyon tudok segíteni. Esetleg közösségi oldalon nem keresel rá, hátha valaki beírta iskolájának a Ringet.
Csak annyit tudok, hogy most csinálnak a szakácsoknak konyhát. Idáig elég szanaszéjjel volt az iskola. Szerintem a legegyszerűbb, ha bejössz és élőben kérdezed meg a titkárságon a dolgokat. (16-ig vannak, 12-13:30-ig ebédszünet..)
sziasztok!
szeptemberben szeretnék én is menni a ring-be estin,cukrász képzésre.MI a véleményetek róla? Tudnátok valami jó tanácsot adni? Előre is köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!