41 pontos lett a felvételim. Melyik gimnáziumba jó?
Figyelt kérdés
Bp-i Gimnàziumba szeretnék menni...
4,7 az átlagom
Egész végig sírtam szóval nem szeretnék negatívumokat olvasni h ,,jó leszel közmunkàsnak..''
2018. jan. 30. 22:10
1/12 anonim válasza:
Pedig ilyen eredménnyel ne álmodozz semmilyen komolyabb gimnáziumról. Szakgimi szóbajöhet még.
2/12 anonim válasza:
Haaaat,nem tudom,Vasarhelyi?ott van nyelvi osztaly is,nem tudom hogy eleg e a pontod oda,de az a suli meg “elmegy” kategoria...
3/12 anonim válasza:
Budai Középiskola
VIK
Zrínyi
Gourmant
Kőrösi 17.ker
Talán ezeket lehet megpróbálni
4/12 anonim válasza:
Ne kenődj el! Jelöld meg a gimiket amit szerettél volna mindenképp meg kell próbálni hiszen jó tanuló vagy! A szóbelire is kaphatsz még pontot ha behívnak. A végére jelölj meg egy két szakgimit is amitől nem ráz ki a hideg annyira :) hogy azért biztos legyen helyed valahol! Érettségi után ugyanúgy tudsz fősulira menni tovább kicsit rágyúrsz majd a kellő tantárgyakra és kész . Szóval fel a fejjel és hajrá! Ne add fel! Sok sikert!
5/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm szépen a válaszokat <3
Utolsónak külön:)
2018. jan. 31. 15:17
7/12 anonim válasza:
A Zrínyi Miklós Gimnáziumot próbáld meg! Az egyik ismerősömet felvették 37 ponttal. Ne kenődj el, az idei nehéz volt. És nem csak neked, mindenkinek. Ergo a határvonalkat is lejjebb fogják meghúzni az iskolák. Sőt, szerintem a Kispesti Deák Ferenc Gimnáziumot is próbáld meg. 41 ponttal lehet felvesznek, és az egy középerős gimi. Sok szerencsét :)
14/L
8/12 anonim válasza:
Sztem a Deákba kevés lesz de a Zrínyit megpróbálhatod!
9/12 anonim válasza:
A Zrínyinél jobban jársz egy jó szakgimnáziummal...
10/12 anonim válasza:
Esetleg Szent-Györgyit próbáld meg a angol-japánt. Tavaly 124 pont kellett, egy jó szóbelivel hátha felvesznek. Az egy jó gimi.Az angol-latinra 128 pont kellett. Ott 80 pont a hozott pont, az neked jó. Hátha sikerül, az egy egész jó gimi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!