Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek 67 pontos központi...

Szerintetek 67 pontos központival,48 hozott ponttal esélyes vagyok a következő gimikbe? (matek:31, magyar:36)

Figyelt kérdés

Kölcsey(francia-magyar kéttan,angol-német, angol-francia,angol-olasz), Szinyei(angol-német)(angol-francia), Leövey(emelt angol)?

Tudnátok még esetleg más gimiket is javasolni, ahová lenne esélyem?

2018. jan. 30. 08:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Szinyei,Leövey igen. Kölcsey sztem nem.
2018. jan. 30. 14:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Löveybe simán!Esetleg Szent László?nem tudom hogy ismered e,nagyon jó nyelvből,és a Karinthy is.én az utobbiba keszulok.
2018. jan. 30. 14:25
 3/6 A kérdező kommentje:
A Karinthyba jártam előkészîtőre.Nem hinném,hogy oda felvennének.Be se îrom.Tavaly 62 ponttól hîvták be a diákokat,de a sulinkból még a 75 pontost se vették fel.Nagyon kemény a szóbelijük,könnyen lepontoznak.
2018. jan. 30. 15:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Oo ezt jó tudni a Karinthyról....
2018. jan. 30. 15:33
 5/6 anonim ***** válasza:
67 ponttal Szent Lászlo és Karinthy teljesen felejtős, ahogy a kommentelö is írta. A többi teljesen reális, jó esélyed van.
2018. jan. 31. 21:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Tavaly behîvták a diákokat 67 ponttól emelt angolra.Az éven emelnek a behîvás ponthatárán,úgyhogy be se îrom a Szent Lászlót
2018. jan. 31. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!