Mások mögött sem állnak a szülők. Van ismerősöm, aki elment egytem előtt 2 évet melózni, hogy megszedje magát annyira, aztán úgy kezdte el a képzést albiban, mellette folyamatosan melózva, hogy ellássa magát.
Csomó ember dolgozik egyetem mellett és fizeti az albérletét meg a saját költségeit. Te is megtehetnéd, ehelyett meg már hetvenedszerre jössz ide bőgni. Elhiszem, hogy verés mellett is kényelmes a mamahotel... De felnőtt ember vagy, növessz ehhez méltó mennyiségű agyat.
2018. jan. 28. 04:33
2/12 anonim válasza:
1-es! Ismered a kérdező minden körülményét? Azt csak az Isten ismerheti! Ne ítélkezz elhamarkodottan! Nekem volt olyan ismerősöm, akinek LAKÁST vett az anyja abban a vàrosban, ahová tanulni ment. Mégis nagy ívben leszart mindenki mást, aki nem jutott be egyetemre.
2018. jan. 28. 05:56
3/12 anonim válasza:
Még írni se tudsz rendesen, dehogy vagy te egyetemista!
Vernek....aha...
2018. jan. 28. 07:03
4/12 A kérdező kommentje:
Hajnal volt és igen, elírtam pár betűt.
2018. jan. 28. 07:09
5/12 anonim válasza:
ennél rosszabb helyesírással is be lehet kerülni egyetemre.
2018. jan. 28. 09:26
6/12 anonim válasza:
a helyesírásnak semmi de semmi köze nincs az egyetemhez, először is a követelmény megtanulod a tételeket, tankönyvet..stb és vizsgán elmondod amit tudsz..kapsz rá egy jegyet..ezt megismétled annyiszor ahány kollokviumod, szigorlatod van és abszolválsz..ezen mi nem érthető? Írásbeli vizsga pedig nagyrészt tesztes be írsz egy X-et ami helyes.....ha meg kifejtős a kutyát nem érdekli, hogy helyes vagy nem helyes a tartalom a lényeg vagy tudod, hogy ez és ez mi vagy tökéletes helyesírásra is a nettó hülyeségeid elégtelenre minősítve lesz! Államvizsgán kitől kértek nyelvtan szabályokat - kivéve a nyelvtan tanároktól :-) Én világéletemben döcögtem nyelvtanból....mégis cum laude végeztem egy olyan intézményben ahol summa..cum és rite minősítés van..tehát nem büfészak és nem 3 éves alapképzés :-)
2018. jan. 28. 09:50
7/12 anonim válasza:
jogász lètedre írni sem tudsz
2018. jan. 28. 10:43
8/12 anonim válasza:
jogi egyetemen nem írást tanítanak/tanítottak...de ha tévedek és bármelyik kötelező tantárgy a jogon a magyar helyesírás vagy bármelyik záróvizsgán nyelvtani szabályokat kérdeznek azóta, akkor bátran javíts ki :-) Záróvizsgán emlékeim szerint tételt húztam azt elmondtam kaptam egy jegyet..amikor az utolsó záróvizsgám is megvolt pedig jogász lettem..ebben mi a bonyolult? Sose értettem ezt a nyelvtan baromságot..láttam én kiváló nyelvtan zsenit 3X bukni Pénzügyi jogból :-)
2018. jan. 28. 11:12
9/12 anonim válasza:
kaptam már èn is emailt egy ügyvèdtől, aki egyelőre helyett szt írta, hogy egyenlőre.
2018. jan. 28. 15:26
10/12 anonim válasza:
Lehet, hogy el lehet végezni így is az egyetemet... De nem valami hiteles, mikor valakitől szakszerű segítséget várnál és még írás téren sincs a helyzet magaslatán...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!