A Veres Pálné Gimnáziumba behívnak szóbelizni 74 ponttal?
A központi írásbelim 74 pont lett,az átlagom pedig 4,8 (félévkor és év végén is). Szóval ha úgy nézzük még 4 pont jön le az 50 hozott pontból.
Így még van esélyem,hogy behívjanak?
(8.-os vagyok)
Köszönöm a válaszokat.
Húú, hát nem tudom, most hogy számítják a pontokat, én 3 éve felvételiztem, és akkor úgy nézték a hozottakat, hogy az összes term.tudos tárgy számított, és ha valamelyik 4-es akkor le kellett vonni egy pontot (én mindenből 5-ös voltam, 7. év végén csak fizikából és tesiből 4-es, a fizika számított, a tesi nem, így 49 pontot vittem, mert 8. félévben sikerült feltornázzam fizikából az ötöst)
Szóval 4,8-as átlaggal + 74 ponttal szerintem mindenképpv van esély a szóbelire! :D Azt még told meg, és aztán be fogsz kerülni ;)
Köszönöm a válaszodat.
Igazából azért aggódom,mert az utóbbi 1-2 évben nagyon felment a ponthatár. Mondjuk most a matek jóval nehezebb volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!