Békéssy György szakgimi Bp XVII. ker milyen? Tud róla valaki véleményt írni? Nagyon régi válaszokat találtam csak és jó lenne egy frissebb vélemény.
Figyelt kérdés
2018. jan. 26. 07:33
1/4 A kérdező kommentje:
? Senki nincs a XVII-kerből?
2018. jan. 31. 09:27
2/4 anonim válasza:
Szia! 17 ker-i vagyok. Arrol az iskolarol nem sok jot hallottam, voltam nyiltnapon. Ha csak tengodni akarsz meg qrvulni, zülleni, akkor neked valo. Nem egy jo iskola.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! igazából nem tudtam milyen suli. de akkor keresek heLyette mást.
2018. febr. 2. 18:08
4/4 anonim válasza:
Látom, hogy a kérdés tavalyi, de bosszant amikor úgy nyilvánítanak véleményt, hogy az illetőnek nincs saját tapasztalata, csak mások véleménye alapján osztja az észt.
Szerintem egyáltalán nem rossz iskola! A tanárok nagy része jó, van aki egyenesen nagyon cuki! Persze van néhány fura tanár is, de hol nincs? A diákok vegyesek, osztálytól is függ. A turizmus a legerősebb. Én oda járok, de vannak más osztályból is ismerőseim, tök normálisak. Az eladó osztály egy kicsit gáz, de az nem is szakgimi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!