Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 60 ponttal melyik iskolába...

60 ponttal melyik iskolába vesznek fel az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat gyakoroltam rá.

Amikor megtudtam, hogy 60 pont lent nagyon kiakadtam.

Elég sokat sírtam otthon.

A kérdéshez visszatérve melyik iskolába tudnék bekerülni?

Petrik Lajos SZKI Info tagozat nyelvi előkészítős és sima

Trefort Lajos SZKI kéttannyelvű info, sima info

Neumann János SZKI nyelvi előkészítős, sima info

Szent István Gimnázium

Szent László Gimnázium Info, emelt matek szak

Nagyon szeretem az informatikát és a matekot is, viszont a felvételit elrontottam.

Melyikre van még esély?

Az átlagom 4.8 (félévi)

2018. jan. 25. 17:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ha programozni szeretnék nagykoromba, melyiket válasszam?
2018. jan. 26. 20:24
 12/15 A kérdező kommentje:
Nagykoromban*
2018. jan. 26. 20:33
 13/15 anonim válasza:

Neumannról, Petrikről jó tapasztalataim vannak, személy szerint én a trefortot nem kedvelem (inkább hardveres szerintem), szent istvánt nem ismerem. Neumannból van ismerősöm ELTE szoftverfejlesztőn és nincs vele gondja.

A Petrikben meg amit látok hogy tanulnak az meg viszonylag jó szinten megy, programozó versenyeken is indulnak és vannak pozitív eredmények (én amúgy petrikes vegyész vagyok, szintúgy talán a hetedik válaszoló is,de nem néztem vissza a számot)

2018. jan. 26. 23:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Akkor csak a Petriket vagy Neumannt. A Szent László is jó lenne de oda a pontod miatt nem vesznek fel.
2018. jan. 28. 18:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy beírtál elit gimnáziumokat és gyenge szakgimnáziumokat, de közepeseket nem. Szerintem próbáld visszakérni a jelentkezési lapodat, és írj be olyanokat, mint a Könyves, Teleki stb.
2018. jan. 29. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!