ELTE BTK történelem szak, ELTE történelem-földrajz tanári szak, vagy esetleg Károli történelem szak? Melyiket ajánljátok jobban?
Szia! Én most vagyok túl az ELTE történelem képzés első félévén. Nagyon szeretem a szakot, bár van néhány értelmetlen tárgy amit nem értem miért kell tanulnunk. A képzésben nagyon jó, hogy nem épülnek egymásra tárgyak bármelyik tárgyat felveheted bármikor, így igazából körülbelül nulla esélyed van, hogy a három éves alapképzésből hirtelen négy év legyen. Én azért az Eltét választottam, mert hiába voltam nagyon ELTE ellenes gimis koromban azért a történelem képzés mégis itt a legjobb szerény véleményem szerint. A későbbi megélhetés kicsit kérdéses, néhány felsőbb éves se tudja még nagyon, hogy mit fog dolgozni sokan inkább egy teljesen más mesterképzést választanak és nem a történelemmel mennek tovább. Engem személy szerint a levéltár specializáció érdekel ezért jöttem töriszakra ami talán még az egyik olyan terület amivel jól el lehet helyezkedni a diplomával.
Sok sikert neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!