89 ponttal és kiváló bizivel van esélyem bekerülni az Eötvösbe?
Figyelt kérdés
2018-as felvételit írtam. Magyar 47 matek 42. Teljesen kiváló vagyok, de a szóbeli még nem volt. A nyelvi előkészítős angolt és a haladó németet jelölném meg.B1-es nyelvvizsgát márciusban tervezem letenni, augusztusban pedig a B2-őt.Szerintetek van esélyem? Nincs protekcióm,és nem abban a kerületben lakok. Tudnátok véleményt is mondani a suliról ha oda jártok?2018. jan. 24. 17:56
1/12 anonim válasza:
Persze,ha jó a szóbelid, simán bent vagy.
Az Eötvös amúgy egy nagyon erős suli, tavaly benne volt a top 10-ben. Most már azt hiszem nincs benne. Én nem oda járok,de ezeket tudom róla mondani.
2/12 anonim válasza:
Ennyi ponttal bárhová van esélyed.
3/12 anonim válasza:
Persze, simán van esélyed, ha jól sikerül a szóbeli. (És egyáltalán nem kell protekció, anélkül is simán be lehet kerülni, én 77 ponttal jutottam be és nem ismertem senkit. (És még mindig benne van a top tízben, a HVG 2018-as rangsora szerint második;)))
4/12 anonim válasza:
Szia! Van esèlyed nem is kicsi, viszont ha NYEK-re szeretnèl menni kell szóbelizned az adott nyelvből és B1 szint alatt nem vesznek fel, bár ahogy olvastam ez nem gond. Amúgy èn is az Eötvösbe szeretnèk menni. Sok sikert!!
7/12 A kérdező kommentje:
Felvettek❤️
2018. márc. 13. 14:55
9/12 anonim válasza:
Hanyadik vagy a rangsorban? Én 61. angol tagozaton...szerinted mennyi esélyem van?
10/12 anonim válasza:
És összesen 189 pontom van, maxoltam a szóbelit, kitűnő voltam és 89-et írtam az írásbelin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!