Neveléstudomány mesterszak elvégzése után milyen elhelyezkedési, állás lehetőségek vannak?
Figyelt kérdés
Kérlek ne másoljátok be a felvin vagy más ezt a szakot hirdető egyetem honlapján található “sablon” szöveget. Valódi tapasztalatokra lennék kiváncsi. Köszönöm!#neveléstudomány #Nevelés tudomány mester #Pannon egyetem mester #Neveléstudomány elhelyezkedés #Neveléstudomány állás #Neveléstudomány hol
2018. jan. 23. 20:23
1/7 anonim válasza:
Akkor egy másik sablon válasz: McDonald's, Tesco...
2/7 anonim válasza:
Az mire jó? (kb. el tudom helyezni miről szól)
3/7 A kérdező kommentje:
Pontosan ezt szeretném én is megtudni :p esetleg felnőttképzésekkel foglalkozó cégnél, közoktatási intézményben elhelyezkedni?
2018. jan. 23. 21:09
4/7 anonim válasza:
Kérdezd meg a tanszakot! Egy lehetőséget el tudok képzelni: egyetemek pedagógia tanszékén tanítani. De ahhoz jó lenne doktorálni is.
5/7 A kérdező kommentje:
Érdeklődtem az iskolánál, ott sem tudtak pontos választ adni vagy csak az nem, akivel épp beszéltem... ezért is lennék kiváncsi olyanok tapasztalataira, akik már elvégezték ezt a szakot vagy akik ismernek ilyen személyt.
2018. jan. 23. 21:20
6/7 anonim válasza:
Ha esetleg megtudsz valamit, írnál ide? Engem is érdekelne😊 köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!