Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nyelvszakosok, itt vagytok?

Nyelvszakosok, itt vagytok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan nyelvszakosok válaszát várnám,akik nulla nyelvtudással kezdtek.

Elsősorban az érdekelne,hogyan zajlottak az első,bevezető órák.Azonnal belecsaptatok vagy először csak ábécé volt vagy hogy???Rögtön kaptatok házikat?Minden ezzel kapcsolatos dolog érdekel:)

Minden válaszért nagyon hálás vagyok!

2010. jún. 5. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kb. nálunk úgy, hogy bejött a nyelvtan tanár (oroszos vagyok) bemutatkozott aztán már bele is kezdett a témába, nem húzta sokat. Legelső napon még nem, de utána már kaptunk házikat. Először persze, hogy az alapokkal kezded, mivel ahová nem kell emelt szintű érettségi kötelezően oda nem is kell nyelvtudás. viszont arra ne számíts, hogy többször el fogja mondani, egyszer elmondja, gyakoroljuk keveset aztán vagy megértetted vagy nem, itt nem fogunk leakadni egy témánál, szóval nem árt, ha az elején figyelsz már.:)
2010. jún. 6. 00:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Szuper,köszi! :)
2010. jún. 6. 12:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
És iszonyatos a tempó. Gondolom oroszos leszel. :) Melyik egyetem? Mert én Debrecenről tudok mesélni.
2010. jún. 6. 13:50
 4/6 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a válaszod!Beadtam Debrecenbe is,de nem első helyre.Igazából teljesen mindegy hová vesznek fel,csak oroszos lehessek:)

Van már némi "alapműveltségem" oroszból,elég biztosan írok,olvasok,nyelvtannal még nem foglalkoztunk,de szóbeli után tervezem,hogy rákapcsolok.

Igazából bármilyen infónak örülök,ha van kedved írhatsz akármit,pl.milyen az órák hangulata,szoktatok-e egymásnak segíteni tanulásban stb stb....

2010. jún. 6. 13:59
 5/6 anonim ***** válasza:
küldj egy msn címet és felveszlek (kis email linkemre), ott mesélek, mert sok minden van :)
2010. jún. 6. 14:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Neked mi van első helyen?

Én az ELTE-t jelöltem meg, remélem felvesznek, én mondjuk, beszélek egy kicsit oroszul (azaz érettségiztem meg van középfokúm).

Második helyen pedig Pécs van. És nekem ennyi.

Te milyen sorrendben jelölted meg az egyetemeket?

2010. jún. 7. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!