Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nem vagyok normális! Azért...

Nem vagyok normális! Azért beadtam korábban a vizsgámat, mert még kellett mennem anyám miatt sok helyre, erre megbuktam. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Azt hittem így is meglesz, már 5-ször hívott addig is.
2018. jan. 21. 18:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintünk se vagy normális, bár a kérdésedből még csak az sem derül ki, hogy pontosan mi is történt. Mire szeretnél választ kapni? Az, hogy megbuktál inkább, csak hogy anyukádnak a halaszthatatlan dolgait intézd, a te döntésed volt.
2018. jan. 21. 18:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az vagy!

Nincs olyan hely vagy szükség, ami ne tudna várni 1 órát főleg akkor ha alapból azt hitted, hogy simán elég lesz az időd.

2018. jan. 21. 18:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha úgy adtad be hogy nem voltál kész és még tudtál volna írni akkor gáz. Ha már csak ültél fölötte akkor meg mindegy.
2018. jan. 21. 19:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ideje kihúzni a fejed a szüleid seggéből. Kezd sok lenni itt a kérdés magatehetetlen, csicska felnőttekről...
2018. jan. 21. 19:44
 5/8 Estádio de Felchút ***** válasza:
76%
Hogy is volt az a vicc? "Idesanyám, bé nagy marhát neveltél!"
2018. jan. 21. 20:48
 6/8 A kérdező kommentje:

Még tudtam volna. Az a helyzet, hogy temetésre mentünk, sehogyan se tudtam volna kihasználbi az időt, esetleg még egy vagy másfél órát (hosszú vizsga). El kellett hozni a koszorút stb.

Valamennyire érthető is, de a temetést megtartották volna nélküleim is, de illett ott lennem.

2018. jan. 21. 22:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor csak legyél más csicskája, ha az neked jó.
2018. jan. 22. 00:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Amúgy a temetés nyilván nem egy nappal a vizsga előtt derül ki. Át is rakhattad volna más időpontra a vizsgát, ha a szüleid számítottak rád ebben a helyzetben. Vagy a sarkadra állhattál volna, és megmondhattad volna, hogy a vizsgád miatt nem tudod ezeket a dolgokat elintézni.
2018. jan. 22. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!