Szerintetek mennyire szőrös szîvűek a tanárok a fogalmazás pontozásában? Szoktak egyáltalán max. Pontot adni rá? A XIX. Ker. Deákban îrtam meg a felvételit.
Figyelt kérdés
Îrtam 12 mondatot(tele lett a lapom),ügyeltem a helyesîrásra is.Szerintem választékos a szókincs is.Nagyon izgulok!:)2018. jan. 21. 17:33
1/3 anonim válasza:
Elvileg lehet h megkapod a max.pontot. Nem tudom ott milyen tanár a javító. Hova jelentkezel?
2/3 A kérdező kommentje:
Már nem tudom...:(A matekom rossz lett.Îgy a fogalmazással együtt lesz kb.65-67 pontom.Ezért is izgulok.A matek kb.26 lett.Gondolkodom a Xantuson,Leöveyn,Szinyein.Ha van egyáltalán esélyem valamelyikbe,:(a Szent Lászlót akartam első helyre,de sztem be se îrom.
2018. jan. 22. 08:12
3/3 anonim válasza:
Lehet hogy kicsit késtem, de ugye mindenki azt pletykálja, hogy gyenge iskolában érdemes írni, meg stb...ez hülyeség...én a Szent Istvánba írtam, és elég korrektül pontozták, olyanokra is kaptam pontokat, amire úgy gondoltam, hogy teljesen rossz lett, a fogalmazás pedig 9 lett, pedig eléggé elrontottam én is. Szerintem ha tényleg figyeltél rá, akkor lehet 9-10 pont is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!