Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért van itt ez a nagyon sok...

Miért van itt ez a nagyon sok felvételos kérdés? Meg, hogy ki mennyit készült.

Figyelt kérdés
3 éve voltam, konkrétan nem tanultam rá semmit. A magyar fogalmazást lehúzták, de nem lett rossz. Nem panaszkpdtam, fel is vettek. De itt az ész megáll, komolyan, a 200. ilyen kérdés. Tényleg csak 12-13 évesek vannak az oldalon?
2018. jan. 21. 14:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert nagyon kíváncsiak. Csak hiába kérdeznek, mert még azt sem tudják, hány pontjuk van. De ha tudnák, akkor sem lehet biztosan megmondani, hogy x iskolába elég lesz-e.
2018. jan. 21. 14:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert tegnap írták a felvételit és összeszámolták kb a pontjukat és érdeklik őket hogy most hogyan tovább. Jobb előre megtudni,hogy mi lesz,mint később.
2018. jan. 21. 14:47
 3/10 anonim ***** válasza:

Kognitív torzításra keress rá és értékeld újra a kérdést, amit leírtál.

Egyértelműen nem csak 12-13évesek vannak az oldalon.

2018. jan. 21. 14:55
 4/10 A kérdező kommentje:

Jó, de most, akkor is. Már úgyis mindegy. Én sem izgultam rajta, pedig kitűnő voltam és a magyart elrontottam,de azt sem tudtam előre.

Inkább a jegyeken múlik szerintem.

2018. jan. 21. 15:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Minek izgulni rajta? - Látod ez egy jó kérdés. Aki tudja uralni az érzelmeit, nem stresszel feleslegesen, az nem izgul. Nem mindenki ilyen. És a bizonytalanság nagy stressz faktor. Ha kicsit biztosabb valaki a dolgában, akkor kevésbé fog stresszezni, nyugodtabban tud aludni éjszaka. Ezért is érdeklődnekhetnek ennyien most emiatt az aktuális téma miatt.
2018. jan. 21. 15:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Elgépelés: érdeklődnekhetnek = "érdeklődhetnek"
2018. jan. 21. 15:20
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
1-2 nap és elfogynak az ilyen kérdések, nekik ez még fontos. Örülünk hogy te nem izgultál miatta, a többség azért szokott. 7 éve felvételiztem már, de anno én is izgultam miatta. Utólag nem egy nagy szám, mint ahogy az érettségi se, mégis sokan izgulnak miatta, sok diákot érint, persze hogy feltesznek róla egy csomó kérdést. Engem jobban zavar mikor hozzád hasonlóan többen is megkérdezik, hogy miért kell ennyi felvételis kérdést kiírni. Előre lehetett tudni hogy ez lesz, minden évben ez van, ha ennyira zavar kibírsz néhány napot a gyk nélkül vagy más kategóriáiban. Nem csak 12-13 évesek vannak, a többség inkább egyetemista az átlagos kérdések/válaszok alapján, vagy még végzős középsulisok vannak bőven hogy hova felvételizzenek meg majd májusban az "érettségi miatt parázok" típusú kérdések lesznek.
2018. jan. 21. 16:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem azzal van a baj, hogy kérdezgetik egymást, kinek hogy sikerült, ez tök érthető valóban.

De ez a “hány ponttól hívnak be ide meg oda”... “felvesznek-e ide meg oda X ponttal”... Senki nem fogja tudni... még egyetemen valóban publikusak a ponthatárok, lehet találgatni, de középiskolában senki nem fogja megmondani, hogy tavaly X pont volt a legkevesebb, amivel bekerült valaki az xy tagozatra... ha meg meg is mondanák, lehet, hogy idén sokkal nehezebb volt a felvételi vagy tök más emberek jelentkeznek oda, így ez sem lenne mérvadó.

Itt maximum EGYMÁSSAL van értelme hasonlítgatniuk az eredményüket.

2018. jan. 21. 19:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, miért nem hoznak létre egy "egyetemek, főiskolák" vagy hasonló kategóriát itt... Szívesebben lennék ott, mint összefolyva az általánososokkal, gimisekkek, akikhez semmi közöm. Engem nem zavar, hadd kérdezgessék a dolgaikat, de így jeje is csak szet van higítva most a topik
2018. jan. 21. 19:48
 10/10 anonim ***** válasza:
De így nekem is csak szét van higítva* bocsi:D
2018. jan. 21. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!