Hova vesznek fel?

Figyelt kérdés

Nagyon elszúrtam a felvételitek;(

KB 50-60 pontom

Légyszi NE szekaljatok, tudom milyen szar és eleget sírtam már!

Mondanátok gimiket ahol nyelvet tanulhatok Budapesten ahova felvennenek ezzel a pontszammal? Az atlagom 4.5-4.7

14/L

2018. jan. 20. 23:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

A Színyei az utóbbi időben kezd feljönni. Nem mondanám erősebbnek a Leöveynél jelenleg, de egyszer még lehagyhatja simán (leöveys vagyok és mostanság sajnos voltak itt olyan dolgok, amiktől a hajam égnek állt).

Rossz sulinak amúgy egyiket se mondanám.

Ja és kérdező, Vörösmarty esetleg? Az sem olyan erős, de nem is a legalja.

2018. jan. 21. 15:04
 12/23 anonim ***** válasza:
Nekem is összesen 65 pontom lesz kb De a matekot szinte mindenki elszúrta a Magyarral húzzúk fel magunkat
2018. jan. 21. 15:32
 13/23 anonim ***** válasza:
Miért hiszi mindenki hogy a Vörörmarty nem olyan erős? Tavaly médiára 38 pontos üagyar volt a szóbeli behívási határ és kb 400-an jelentkeztek, 120 ember hívtak be, 32-t vettek fel. A drámára jóval 60 pont felettieket vettek fel. Természettudományira is azért kellett 60 pont feletti központi. Ráadásul nincs se nyelvi, se általános tagozat, csak nagyon speciális tagozatok, csak azoknak ajánlható akik tényleg érdeklődnek ezek iránt, annál is inkább mivel 3 órás szóbelit tartanak.
2018. jan. 21. 16:28
 14/23 anonim ***** válasza:
Egyébként szerintem Leöveyhez is kevés az 50-60 pont, persze meg lehet próbálni, de nem valószínű. Színyei jelenleg sokkal hátrább van a ranglistán mint a Leövey vagy Vörösmarty, de mondjuk ez sem áll mindig egyenes arányban a bejutási nehézséggel, mert számít pl a közlekedés is, hír, stb.
2018. jan. 21. 16:33
 15/23 anonim ***** válasza:

Leöveybe 46 ponttal jutott be pár éve egy ismerősöm dráma tagozatra. Igaz, kitűnő volt mellé és a szóbelire is maxot kapott.

De azért ez nem az átlag, szóval mindenképp írj be gyengébb sulit is a biztonság kedvéért.

Egyébként pontos eredményt tudsz már? Azért 50 vagy 60 pont nagyon nem mindegy, utóbbival jobb helyekre is lehet esélyed (persze nem Fazekas meg ilyenek, de gondolom, ezt te is tudod).

2018. jan. 21. 16:49
 16/23 A kérdező kommentje:
Február 6-án tudom Meg.
2018. jan. 21. 18:50
 17/23 anonim ***** válasza:
Jó későn, legtöbb suliban már jövő péntekre meglesz.
2018. jan. 21. 19:22
 18/23 anonim ***** válasza:
Szabó lőrinc? Nyelves suli, mondjuk nem a 11. Kerulet kornyeken. Sok sikert!!!:)
2018. jan. 21. 21:33
 19/23 anonim ***** válasza:
Ady Endre Gimnázium
2018. jan. 23. 18:05
 20/23 anonim ***** válasza:
Babits?
2018. jan. 23. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!