HA írással akarok foglalkozni, akkor mi lenne nekem a megfelelő egyetemi szak, ami hozzá is ad?
Figyelt kérdés
sima magyar?
Vagy magyar-valamiszakos tanári?
2018. jan. 20. 00:57
1/2 anonim válasza:
Minek pocsékolnád a pénzt? Ha tudsz írni nem kell büfészak, ha nem tudsz akkor meg nincs az az egyetem ami segítene rajtad.
2/2 anonim válasza:
Szia! Az előttem válaszoló valószínűleg nincs tisztában azzal, hogy a büfé szak relatív neologizmus....
Szerintem, ha tényleg átgondoltad a döntésedet, és kizárólag az írással szeretnél foglalkozni, akkor magyar alapszakra menj, ott van lehetőség kreatív írás minorra. Tanárisok esetében erre nincs lehetőség, és amúgy se legyél tanár, ha valójában írni szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!