Neptun szimultán tárgyfelvétel?
Csak nem első tárgyfelvételed lesz?:D Amúgy ha jól értem, külön gépekről akarsz, ugyanazzal a neptunkóddal belépni? Csak azért kérdem, mert nálam ez nem működött.
Eleve nem is tudtam egyből belépni, mert sor volt, ezért folyamatosan újrapróbálkozott a rendszer. Aztán az egyik beengedett. Elkezdtem a dolgokat csinálni, pár kör után a másik bejelentkezési kísérletemet is beengedte...erre az elsőt kidobta. :D És a gond az, hogy lehet a másodiknál meg összeomlik, és a végén eggyel sem leszel benn.
Nálunk 2 szerverről engedi, a harmadiknál kirúg mindháromról, ha belépek. Én úgy szoktam, hogy (nálunk működik a 2,3,6,8-as szerver) mobilon belépek mondjuk a kettes szerverre, gépen belépek a 3-asra, vagy ahol van szabad hely a tárgyfelvétel előtt fél órával, addig váltogatok a menüpontok között (ne frissíts, mert kibäsz), hogy ne léptessen ki, a tárgyak megnyitása előtt pár perccel már bejelölöm mobilon, hogy mit szeretnék felvenni, hogy csak a felvételre kelljen kattintani, a gépen meg ugyenezt a másik tárgynál. Mivel nálunk nem pontosan nyitják meg, hanem fél-1 perc késéssel/sietéssel, próbálgatom gépen felvenni már az időpont előtt 1-2 perccel, aztán mikor az egyik kattintásra elkezd tölteni, azonnal rányomok a mobilra is, majd gépen veszem fel a többit sorra.
Nálunk eddig szerencsére csak 2-3 tárgy volt félévente, ami ilyen versengős és relatíve szabadok a szerverek (mindig van hely általában mindenkinek), szóval így mindig fel tudtam venni, amit akartam, viszont hallottam, hogy máshol pár elvetemült ír egy scriptet a felvételre és így mindenkit beelőznek...:( Meg máshol kidobál a szerver, lefagy, meg nincs hely, ilyesmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!