Kozepfoku szobeli erettsegi tetelekrol kerdes?
Figyelt kérdés
Eloszor is elnezest kerek az ekezetek hianyaert, kulfoldon vagyok. Magyar szobeli tetelekrol, vagyis inkabb temakorokrol lenne szo, arra vagyok kivancsi, hogy ezek a tetelek szigoruan az OH altal vannak kiallitva, vagy van valamennyi szabadsaga a vizsgaztato tanarnak is (ez esetben a kozepiskolai tanarom). Azert fontos ez nekem, hogy tudjam, feltehetem-e az eletemet azokra informaciokra, amik az oktatas.hu-n vannak kiirva, tehat az ott talalhato 20 temakorre.2018. jan. 18. 13:38
1/2 anonim válasza:
Én úgy tudom, középszinten az iskola határozza meg a tételeket, amiben vizsgázol. Emelten érvényes csak az, hogy minden egységes és nem tudod előre a tétel címeket.
2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt. Most veszem eszre, hogy oktatas.hu-n "fővárosi és megyei kormányhivatalok által szervezett középszintű érettségi vizsga" neven szerepel, ugyhogy igazad van.
2018. jan. 18. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!