Milyen érzés megbukni 8 tantárgyból?
Elcsesztem az első félévemet osztályzó vizsgára fogok menni 5 tantárgyból és elnéztem az időpontokat+kreszre is járok szóval teljesen úgy jött ki a dolog hogy időm nem volt tanulni az utóbbi két hétben.
Szóval most valszeg megbukok első félévben.
Nem akarok ítélkezni, tényleg, de ti hogy nem vagytok képesek ennyire szervezetten élni? 1 tárgyból bukni még oké. 2-3-ból még csak-csak, mert lehetnek mélypontok, hibázások, ütközések. De mi az atyaistent csináltatok fél éven keresztül?
Ez az időm nem volt tanulni dolog kicsit... komikus. Fogalmam sincs, milyen 8 tárgyból bukni, mivel eddig 2-ből sikerült, de mindkettő meglett másodszorra. Ez nem most fog fájni, hanem mikor majd le kell dolgozni a felhasznált féléveket, meg mikor kifutsz az állami keretből. Nem tudom, hogy gazdagéknál hogy megy, nekem egy fél évért fél évet melóznom kell, szóval nem túl jó ötlet elszórakozni.
Nem egyetemista... :D Nem kell felkapni a vizet.
Egyetemen nincs olyan, hogy osztályozó vizsga...
Sima középiskolában ha félévkor buksz, annak semmilyen érdemi következménye nincs.
Csak annyi, hogy évvégén max 3-as leszel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!