Ti volt olyan, hogy elküldtétek a vizsgát egyetemen valakinek, az meg megoldotta?
Utolsó, és ezért mennyit képesek fizetni???
Én beszari lennék hozzá. De külföldön nagyon megy ez.
Hollandiában tanulok itt egy kicsit másabb a vizsga. Itt kb 30 ember van az írásbeliknél a teremben és legalább 2 felügyelő tanár, akik folyamatosan sétálnak a teremben. Mindenki külön egyszemélyes padban.
Egyszer kicsit a pad alá néztem és kb 5 másodpercen belül ott termett az egyik tanár, hogy biztosra menjen, hogy nem csalok....
Itt szinte lehetetlen lenne egy ilyet eljátszani..., de ha megtehetném sem próbálnám meg. Ez nem gimnázium. Azért jársz az egyetemre, hogy tanulj ... az ilyen csalásokkal ténylegesen magadnak ártasz...
Én nem csalok, mondom nem is tudnék.
Csak érdekelt.
"Azért jársz az egyetemre, hogy tanulj ... "
Oké, persze. De ne mondja már nekem senki, hogy attól lesz egy gépészmérnök rossz szakember, mert filozófiából nem tanult meg 20 tételt.
Vizsgadublőrködésért 5-10 körül, ha nehéz vizsga vagy szigó, 20-30. Nem szoktam követelőzni, csak annyit kérdezek, hogy mennyit ér meg az illetőnek.:) Indokolatlanul nem gombolok le 50ezreket egy vizsgáért, bár a szakdolgozatért elkértem annyit, mert az a fülemen jött ki és a tököm tele volt azzal, hogy éjszakába hajlóan angol szakcikkeket vadásszak és hivatkozzak le.
Társtudományi-bölcsész területen vagyok amúgy, de orvosis tárgyból (anat) is vizsgáztam egy pszichószakos helyett, mert annyira nem állt rá az agya a dologra. Meg mentem már BME-s szabvál vizsgára is, mivel egy az egyben a saját tananyagom volt az, ami ott szabvál, ráadásul lebutítva... Szóval kisujjból kirázós 5ezer volt.:)
Te hatalmas arc vagy komolyan :)
Nekem az is segített volna sokszor, hohy egy otthon meglévő feladatot valaki megoldjon és elküldje, de nem akadt rá jelentkező, ráadásul számvitel.
Ez aranyos, köszi :))
Hát nem tudom, nálunk család nélkül is olyan az évfolyamon a légkör, meg az egész csapatdinamika, hogy ha valami nem megy, kiírod a csopiba, hogy valaki segítsen benne, vagy ha végzett, küldje el a sajátját (erre is igaz, hogy nem őt büntetik meg még akkor sem, ha egy az egyben az övét adod be és emiatt lebuksz, hanem téged, miután ő leadta), és általában elküldik. Én a szakdogámmal voltam eleinte bajban, nem tudtam, hogy kell egy jól megírt művet produkálni, mert az mégis csak komoly dolog és kértem már végzetteket a csopinkban, hogy mutassák meg az övékét, ha jól sikerült, hadd tanulhassak tőlük. Szívesen küldték át, nem volt senkinek semmi baja vele, elvégre is, ha már megvédte és megvan rá a diplomája, nem lesz belőle semmi baja, nem tudod úgymond ellopni. :) Szóval nálunk elég rugalmasak, így nem is szorulunk annyira csalásra, mert megértjük egymás segítsége által a dolgokat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!