Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Két uv-m esik ugyanarra az...

Két uv-m esik ugyanarra az időpontra, ugyanannál a tanárnál. Mi legyen?

Figyelt kérdés

elég hülye helyzet, első héten és utolsó héten lehet javítani. Eslő héten nem mentem el egyikből sem.

Az egyikről le kellene mondanom, majd jövőre? Jobb lenne csak egyikre tanulni.

2018. jan. 10. 16:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Csináld meg egyszerre!
2018. jan. 10. 16:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Írsz egy e-mailt a tanárnak, hátha reagál rá, és valamit kitalál.
2018. jan. 10. 16:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg arra gondoltál már, hogy írsz a tanárnak? Elképzelhető, hogy egymás után levizsgázhatsz.
2018. jan. 10. 17:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Gondoltam, de nem merek, nem tudom mennyire tudnék felkészülni. Biztos leosztana.
2018. jan. 10. 18:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem baj, ha épp szerencséd van, akkor meg nem kell egy évet még emiatt szívnod. :) Nekem többször is volt, hogy vizsgán olyat kérdeztek, amit pont jól tudtam, ezért 4 vagy 5 jeggyel átengedtek úgy, hogy a globális tudásom alapján megbuktattam volna magam.
2018. jan. 12. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!