Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van még olyan ember rajtam...

Van még olyan ember rajtam kívül, aki még mindig nem kapta meg a diákigazolványát?

Figyelt kérdés

Szeptemberben kezdtem az egyetemet (SZTE-BTK), még augusztus végén, beiratkozás után igényeltem diákigazolványt, és a mai napig nem kaptam meg. A HSZI-n érdeklődtem, hogy mi újság, de annyit mondtak, várjak türelemmel. (Egyébként ők nyilván nem is tudnak semmit tenni ez ügyben.)

A poén a sztoriban az, hogy az egyik barátnőm, aki szintén most kezdte az egyetemet, csak Debrecenben, már megkapta a diákot. De csak azért, mert ő később igényelte meg...

Arra vagyok kíváncsi, hogy ez vajon tömeges probléma, vagy utána kéne járnom, mert pont az én ügyemmel van valami? Van még, aki szintén nem kapta meg szeptember óta?

2018. jan. 10. 15:13
 1/3 FulopHella ***** válasza:
Én gimit kezdtem de én sem kaptam meg, utána kérdeztünk és pontosan ugyanezt mondták; Várjak majd jön. Még mindig nem jött pedig már sokadszorra rákérdezek!
2018. jan. 10. 17:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálunk ma a BGE-n tömeges sorban állás volt a diákot helyettesítő papírert, szóval még rengeteg ember várakozik, tegyél te is így.
2018. jan. 11. 21:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is BGE-re járok és még én sem kaptam meg. :(
2018. febr. 2. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!