Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Pontosan milyen a Karinthy...

Pontosan milyen a Karinthy szóbelije?

Figyelt kérdés
Elsősorban a tavalyira vagyok kíváncsi.

2018. jan. 8. 15:35
 1/3 Babuska1 válasza:
Nagyon nehéz,egyébként sokat számít ki milyen csoportba,melyik tanárhoz van beosztva.Sajnos úgy vettem észre nagyon is tanárfüggő. Először matekből van szóbeli majd közvetlenül utána egy másik teremben magyarból.
2018. jan. 9. 10:40
 2/3 anonim válasza:
Tényleg elég nehéz, főleg a matek része. A magyar szerintem nem volt vészes.
2018. jan. 17. 18:07
 3/3 anonim válasza:

én éppenséggel nem húztam nehéz matek feladatsort. De a magyar és a matek tétel húzása inkább csak szerencsétől függ. Pl a barátnőm magyarból es a matakbol is nagyon nehezet húzott.

magyarnál egy vers elemzése lesz es egy húzott tema. Pl jövő vagy mozi és arrol beszelni 2-3 percig(ez csak azert van h erdeklodjenek irántad)

2018. jan. 22. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!