Esti iskolába járok ettől az évtől. Osztályozó vizsgát kell tennem mert németről átmentem angolra, és bioszból is egy év anyagából. Nagyon nehéz a vizsga? Ha megbukok akkor nem fejezhetem be ezt az évet?
Figyelt kérdés
Eddig szakközépbe jártam de ott 11-be megbuktam ezért átjöttem estire. Eddig az összes évben németet tanultam mert eddig nem volt lehetőségem másra, de itt megengedték, hogy tanulhatok angolt, csak félév fele osztályozót kell tennem 9. és 10. anyagából + biosz 10. anyagából.
Nagyon félek. Ezen a héten lesz a vizsga.
Ha megbuknék akkor már ezt az évet sem fejezhetném be? Akkor jövőre újra kéne ide beiratkoznom 11-be és újra írom?
Nincs pótvizsga?
Nagyon nehéz szerintetek?
Kérem aki tud valamit ebben a témában írjon:)
Pár osztálytársam is velem együtt vizsgázik, nem én vagyok az egyedüli
2018. jan. 8. 10:21
4/4 A kérdező kommentje:
Átmentem szerencsére :D
2018. jan. 26. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!