A nemzeti közszolgálati egyetem rendészettudományi karára lehet jelentkezni, ha az illető még nem töltötte be a 18-at?
Figyelt kérdés
Csak néhány hónappal lenne kevesebb(egy tanítványom), mert úgy alakult, hogy korábban ment iskolába, gyorsabban tudott haladni. Azt írták, hogy azokat a 18 évet betöltött hallgatókat veszik fel, akik a jelentkezés évében még nem töltötték be a 25 éves kort, de tekintve azt, hogy az illető nagyon elhivatott és csak statisztikai okokból hiányzik pár hónap a 18-hoz neki, nem lehetséges kivételt tenni, mert pár hónap nem hiszem, hogy számítana a szerződés aláírásához szükséges felelősségtudat tekintetében.
Tanulmányilag is kimagasló, iq-ban is, figyelem képessége is jó, pszichológiailag is egy rendes, fegyelmezett jellem, pályaorientációsan is teljes mértékben elhivatott.
#egyetem #továbbtanulás #alkalmasság #Nemzeti Közszolgálati Egyetem #NKE #rendőrtiszt #RTK #NEK-RTK #Rendészettudományi Kar #rendészeti szakközépsikola
2018. jan. 6. 21:26
1/3 anonim válasza:
Írjon Matolcsinak, az Ő egyeteme, örül, ha valaki oda akar menni.
2/3 anonim válasza:
Az NKE-n kellene megérdeklődni, hisz ők az illetékesek.
3/3 anonim válasza:
Ha jól tudom a tanévkezdésig kell betöltenie a 18. életévét a jelentkezőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!