Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szeretném kikérni a véleményet...

Szeretném kikérni a véleményeteket! Szerintetek Corvinus vagy Elte?

Figyelt kérdés
Mindkettőre megvan a pontszámo, de nem tudom eldönteni, hogy melyiket helyezzem 1-re a felvin. AY szak amgy a ker. mark., de nem zárkozom el más szakoktól sem.

2018. jan. 6. 10:11
1 2
 11/15 anonim válasza:
20%
CSAK AZ ELTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2018. jan. 8. 22:16
 12/15 anonim ***** válasza:
60%

Míg az egyik válaszadó leszólta a Corvinust, én csak ajánlani tudom. Persze, nem minden tananyag borzasztóan fontos, de az alapozó tárgyak sehol sem túl kellemesek.

Igenis használható tudást ad, én nem unatkozom szorgalmi időszakban sem, emellett remek a közösség és nagyon sok lehetőséget nyújt. Én nagyon szeretek ide járni.

Az ELTÉt nem ismerem, arról nem tudok nyilatkozni:)

2018. jan. 8. 22:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Corvinuson remek a közösség, de melyik egyetem híres arról, hogy borzalmas közössége lenne? Na meg ne ez alapján döntsünk már arról, hogy melyik egyetemen képezzük magunkat. Nekem is jár barátom a corvinus kermar-ra és nevetséges a szint, amit kérnek. Gyakszikra jár csak be, vizsgaidőszakban tanul egy keveset, amúgy meg semmi dolga. Ettől függetlenül valamilyen csoda folytán jónevű egyetem a Corvinus, azaz, ha sok használható tudást nem is kapsz, a multik figyelmét mégis felkelted egy corvinusos diplomával. A többi meg nem számít, hiszen egy multi, ha már felvett téged mindenre, ami fontos be fog tanítani türelmesen.
2018. jan. 28. 13:38
 14/15 anonim ***** válasza:

#13-as

Egy másik kérdéshez is ugyanezt a kamu dumát írtad.. ismétlem: egy kermarkosnak az első 3 félévben ugyanazok a tárgyai mint egy penzügyesnek, tehát egyáltalán nem tudod magad végigbullshitelni rajta, tanulni kell.

2018. jan. 28. 13:47
 15/15 anonim ***** válasza:
58%
A Corvinuson rengeteg diákszervezet, szakkollégium, és egyéb lehetőség (pl. kutatószemináriumok) vannak. Aki nagyon penge, és unatkozik, az próbálja ki ezeket, ha tényleg jó, és rak bele munkát, akkor nagyon megéri. Persze, ha csak elvégzed simán a Corvinus egy nevesebb szakát, akkor is jó eséllyel kapsz állást (tetszik, nem tetszik, gazdasági szakemberekre is szükség van, nem csak mérnökökből meg orvosokból áll a világ, és a Corvinus Magyarország legnevesebb gazdasági egyeteme), de ha van benned valami plusz a többi végzett hallgatóhoz képest, az nyilván előny. Egyik tanár frappánsan összefoglalta: "Itt a Corvinuson senki nem fog rákényszeríteni hogy keményen tanulj, de minden lehetőséget megad, ha keményen szeretnél tanulni. Rengeteg ember van, aki csak lézeng, és nem jár órákra, de emiatt nem kellene lenézni azokat akik tényleg sokat tanulnak, mert ez érdekli őket. Egy Corvinusos
2018. febr. 8. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!