Hány pontos felvételit kell írnom ahoz hogy tuti felvegyenek?
A suliról ahová menni akarsz nincs infóm. Az én személyes véleményem hogy kb. 35-40 pont meg nyilván a fölött stabil a bejutás egy viszonylag jó (4-4,5-ös átlagú) gimnáziumba. Az jegyeidből származó pontok meg jók,meg úgy amiket leírták se rossz. A pontszámaokról az iskolák szoktak tájékoztatást adni. Én is idén felvételiztek,ahová én megyek majd be lehet menni a suliba megnézni a kijavított feladatlapokat, plusz az oldalukon lehet majd saját kóddal megnézni a pontokat. Az of.nk azt mondta postai értesítést kapunk. Hogy ez hogyan van pontosan én sem tudom. De majd valahogy lesz.
Tipp: felvételi elötti napon lazíts,ne használj segédeszközt a felvételin nehogy kizarjanak,és legyen nálad csoki hogy a kettő közötti szünetben "feltöltődj". Nekünk ezeket mondta az of.nk.
Ui.: Sok sikert kívánok a felvételihez :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!