Kb. Menny a pont határ a budapesti Vörösmarty Mihály gimnázium dráma tagozatára?
Figyelt kérdés
Tavaly mennyi volt?2018. jan. 2. 19:47
1/12 anonim válasza:
Dráma tagozatra akarsz menni, s a ponthatárt, drámatagozatot két szóban írod?
3/12 A kérdező kommentje:
Sajnálom, a szövegjavító automatikusan kijavította én pedig nem vettem észre. Ezek szerint az embereknek tényleg mindenbe bele kell kötnie.
2018. jan. 3. 15:03
4/12 anonim válasza:
Én is oda szeretnék menni. Matekból úgy hallottam, hogy van olyan aki kb. 20 pontosat írt de felvették, magyarból meg 40 körül.
5/12 anonim válasza:
Ott nagyon sok múlik a szóbeli vizsgán, hogy sikerül. Általában 60 pont feletti központival kerül be mindenki, ezt nagy általánosságban elmondhatjuk.És 4-es átlag felett.
6/12 anonim válasza:
Tavaly az utolsó bejutó a 63. volt és 133,5 pontja volt összesen. Ugye drámán a vitt pont csak maximum 25 pont, a központi max 100 és a szóbeli ér max 75 pontot.
7/12 anonim válasza:
Elsősorban az a lényeg, hogy behívjanak szóbelizni. Írhatsz 100 pontos központit, ha nem látják benned,azt ami ide kell, akkor nem kerülsz be az ideiglenes listába se. Persze csak pozitívan, minden felvételizőnek sok sikert.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!:)
2018. jan. 7. 10:54
9/12 A kérdező kommentje:
4. válaszoló vagy nem is tudom, hogy írjam:D esetleg nem fogsz járni dráma előkészítőre?
2018. jan. 7. 13:42
10/12 anonim válasza:
Kérdező! Írtam neked privátban üzenetet, nézd meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!