Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hová érdemes jelentkeznem...

Hová érdemes jelentkeznem egyetemre, ha óvodapedagógus szeretnék lenni?

Figyelt kérdés

2018. jan. 2. 10:18
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ELTE
2018. jan. 2. 10:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Károli Gáspár Református Egyetem

Én Nagykőrösön, levelezős rendben most végzek ott. Nagyon jó, nagyon szeretek ide járni (annak ellenére, hogy messze áll tőlem az egész református humbuk). ^_^ Van Budapesten is, direkt nem jelentkeztem át. Pestről ingáztam végig a 3 évet.

2018. jan. 3. 22:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem szeretnék a volt egyetememről rosszat mondani, de én a PPKE-BTK-ról úgy lebeszélnék mindenkit, mint a huzat. Nagyon nagy reményekkel jöttem ide, első helyen jelöltem, de egyszerűen undorodtam a végére. Az oktatás színvonala szerintem remek, szó sem róla, hogy ezzel lenne baj, a tanárok is segítőkészek, aranyosak. Viszont közösségi élet szinte nulla (van gólyatábor, gólyabál és ennyi kb), a kampusz egy 4 részre szétosztott szar, az ügyintézés meg olyan, hogy a TO hülyeségei és a mintaterves szar variálások miatt csúsztak le néhányan az Erasmusról (velem együtt), vagy csúsznak egy évet, mert "véletlen" nem hirdettek meg egy tárgyat, ami a később felvételizetteknek már nincs, amihez aktuálisan nincs elérhető oktató, mert ugyan kit érdekelnek a régebbi évfolyamosok. A jogi kar jó elvileg itt, de az más szervezeti egység. A BTK-n sem lehetőség (a legtöbb szabadon választható hasznos tárgy Esztergomban vagy Piliscsabán van meghirdetve), sem korrektség nincs, sajnos. Ehhez képest az ELTE kampusza és szervezettsége számomra egy olyan felüdülés volt, hogy 3 elcseszett év után akkor éreztem magam először igazi egyetemistának, mikor mesterre mentem...:(
2018. jan. 8. 04:18
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! :)

Levelezőn tagozaton szeretnék jelentkezni munka mellett.

2018. jan. 22. 12:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
PTE-KPVK-n nagyon családias a légkör mind a diákok, mind a tanárok tekintetében, én is itt tanulok. :) (Szekszárd) Még ha levelezőre is szeretnél menni, én ezt ajánlanám leginkább. Volt, aki például az ELTE-ről jött át, mert nagyon negatív tapasztalatokat szerzett csak onnan, óvodapedagógus szakról.
2018. jan. 26. 14:44
 6/6 anonim ***** válasza:
5. vagyok, még annyit hozzáteszek, hogyha kérdésed van, írj bátran! :)
2018. jan. 26. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!