Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetem - melyiket választanát...

Egyetem - melyiket választanátok ezen számonkérési rendszerek közül?

Figyelt kérdés

1) Vizsga, 100 pontos, félév közben semmi.

2) Két időközi ZH, 10-10 pont, és a vizsga 80 pontos.

3) Két időközi ZH, 20-20 pont, és a vizsga 60 pontos.

4) Három időközi ZH, 33-33-34 pont, és nincs vizsga, csak összevont annak, akinek.

5) A félév közepén egy ZH, 50 pont, és a vizsga is 50 pont.

A kérdés erejéig 51 ponttól kettes, és csak ezek közül lehet választani, eltekintve attól, hogy ez milyen tantárgy. Melyiket választanátok?

2018. jan. 1. 19:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
48%

2 zh, amiket egyenként min. 50%-ra meg kell írni, ami nem számít bele a jegybe, de a vizsgára bocsátás előfeltétele. A vizsga beugrót követően lenne.

Ha szeminárium, akkor minden óra elején kis zh + 2 nagy zh, ezekből jönne a jegy. Katalógust mindenhol tartanék. Még hallgató vagyok és tapasztalataim szerint ez a módszer a leghatékonyabb oktatói szemszögből. :)

2018. okt. 18. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!