Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 8 osztályos vagyok, de még...

8 osztályos vagyok, de még mindig nem tudom melyik Gimit válasszam. Nem vagyok jártas a témában. Tudtok ilyen Gimiket? (Tobbi lent)

Figyelt kérdés

Helyileg Budapesten legyen, viszonylag eros suli, sok diakkal.

A tanarok ne legyenek hulyek,hanem segitokeszek.

Fontos, hogy az iskolának van e sportcsapata; Foci,Amerikai Foci vagy pl kosár,stb...

Esetleg suli ujsag vagy radio jo ha van. Meg lehessen kozeliteni tomegkozlekedessel.

Kerlek irjatok hogyha tudtok ilyeneket, vagy akar csak toredeket ezeknek. Esetleg ha ugyerzitek jo a sulitok, mondjatok el mi a jo benne,

Es itt foleg fiukra gondolok, de lanyok is irhatnak.

Koszonom!

2018. jan. 1. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretnélek megsérteni de olyan suli amelyről beszéltél nem hogy Budapesten,hanem egész Magyarországon alig ha van egy ! 😂 Inkább menj Amerikába,ott találsz bőven
2018. jan. 1. 20:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

viszonylag erős gimik Bp-en? Elég sok van. Apáczai,Eötvös,Fazekas,Berzsenyi,Babits,Szt.László...stb.

Olvass utánuk és válassz.

2018. jan. 2. 06:51
 3/4 anonim ***** válasza:
38%

Ha 8. osztályos vagy és most (januárban) kérdezed meg, hogy hova jelentkezz, akkor örülj, ha egy gyengébb suliba bekerülsz. Az erősebb sulikra (Fazekas, Apáczai stb.) már régen felvételi előkészítőkkel és magántanárral gyúrnak az amúgy is 5.0 tanulók. Akik a szüleiktől már egy évtizede hallgatják, hogy “vagy a Fazékba, vagy az Apáczaiba mész”.

Olyan sulit keress, ami közel van a lakhelyedhez és amihez közel van sportegyesület. Magyarországon nem a gimiben szokás sportolni, hanem egyesületben. Mivel még azt se írtad meg, melyik kerületben laksz, így nehéz konkrét sulikat ajánlgatni. És tulajdonképpen mindegy is. A lényeg, hogy valahova bekerülj és ott jól érezd magad. Nem kell versenyistállóba járnia mindenkinek.

2018. jan. 2. 10:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem igaz simán bekerülhet vagy a Fazékba vagy az Apáczaiba.Mivel a jelentkezési lapot januárban kell leadni nem elöbb!
2018. jan. 3. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!