Mi a véleményetek a PTE kémia alapszakáról?
Főleg olyanok véleményére vagyok kíváncsi, akik oda jártak vagy járnak. Amik érdekelnének:
1. Milyen az oktatás színvonala az ország többi vegyészképzéséhez képest?
2. Milyen a közösség, közösségi élet, hangulat, kollégiumok?
3. Milyenek a későbbi elhelyezkedési, kereseti lehetőségek? Csak laborban lehet elhelyezkedni, vagy van más perspektíva is?
4. Milyen maga a város?
Köszi a válaszokat!
Szia! Bár a kérdéseid között nem szerepel, de fontosnak tartom, hogy meglehetősen nehézkes a kémia tanszék egésze (természetesen vannak kivételek, de az átlag nem kifejezetten törekszik a te előrejutásod segítésére). Koleszok vannak jók és vannak kevésbé, jól kell tanulni, ha jó koleszba akarsz kerülni, ami nem könnyű. Az elhelyezkedéssel nem lesz baj, sokmindenben világszinten élvonalban jár a kutatások terén az egyetem, ezért a színvonal is elég jó. Sajnos nem tudom hova lehet menni onnan, mert én tanárin vagyok...
Ha tényleg a kémiát akarod csinálni, nem olyan vészes, de a velem egyszerre induló kémia alapszakból 2 nem csúszott még meg, úgyhogy a statisztika szerint bele kell húzni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!