Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek normálisak, hogy...

Szerintetek normálisak, hogy azért lesz egy plusz félévem az egyetemen, mert egy időpontban voltak a tárgyaim és nem tudtam felvenni?

Figyelt kérdés

Két kötelező tárgyam volt egy időpontban és egyik tanár se engedett.

Hivatalból meg nem tettek semmit, mert tavaly nem lett meg egy tárgyam és az arra ráépülőt nem tudtam felvenni most.

Máshol is jártak így? Nagyon bánom, hogy nem írtam a dékánnak, mert ilyet nem lehet.

2017. dec. 28. 11:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Max egyéni tanrendet tudtál volna kérni, olyankor meg szokták engedni hogy néhány tárgyat a levelezősökkel együtt csinálj meg, de mást a dékán se tudna csinálni. Viszont egyéni tanrend esetén is vannak tanárok akik nem engedik ezt hanem elvárják hogy járj be ugyanúgy rendesen.

Viszont szerintem nem jogos a felháborodásod, hiába kötelező tárgyakról van szó nem tudják úgy összehangolni hogy semmi nem fedje egymást. Ha csúszál miatt ütköznek tárgyak az a saját hibádból ered. A szerint alakítják ki az órarendet hogy a mintatanterv szerint haladóknak ne ütközzön semmi. A tanárok nyilván csak egy ember miatt nem keresnek új időpontot a tárgynak, ha meg gyakorlatnál téged a szabályosnál többször elengednek a többi hallgatóval szemben igazságtalanok. Tehetnek ilyet, abszolút szabályos.

2017. dec. 28. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!