Mit kell ilyenkor csinálni? (lent)
Figyelt kérdés
Osztálytársaimmal ültünk fizikán mikor berobbant M.V. totál bebaszva R.ZS.-vel. Utóbbi még normális is volt - enyhén a normális szó - de V. elviselhetetlen. Szegény tanárnőt amúgy is kikészítik nap mint nap, idős is már viszont a mai túlment minden határon. Ilyeneket csinált: visszafeleselt a tancsinak, letegezte, felállt az előadó terem hátsó padjára félig letolta a gatyáját, utána ezt mondta: "Szórakozzunk egy kicsit!" Odament P.-hez (fiú) rácsapott a nyakára de szegény nem is érzékelte hogy közeleg mert rajzolt és zenét hallgatott. Az ilyen hülyék miatt mennek el a jó arcok.2010. jún. 3. 16:32
1/8 anonim válasza:
Elmenekülni ebből az osztályból, de talán még az iskolából is.
2/8 A kérdező kommentje:
Még nem tudom mi lesz=( de köszi hogy írtál.
2010. jún. 3. 16:40
3/8 anonim válasza:
hát ez elég lehangoló, egyetértek előzővel, menj el te is ebből az osztályból
4/8 anonim válasza:
Én is elmennék, de utolsó napomon még jól felpofoznám mindet. És felvenném, elküldeném előbb az igazgatónak, majd az RTL híradónak hogy az egész világ lássa mekkora barmok. Na ez majd tönkreteszi őket.
5/8 anonim válasza:
Ja és persze a videót postázni Napiszarra, Puruttyára stb..
6/8 A kérdező kommentje:
Igen. Lehet ezt kéne tenni. Utolsó két évemben le akarom szívni tudással az agyamat. Szerintem úgy lesz hogy 11. első félévébe tanulok mint a kisangyal, ha továbbra is ilyen kaotikus lesz a helyzet, követem a többieket. Mert idén nem úgy tanultam ahogy kéne de talán jövőre. Bár így is kevesen fogunk maradni és talán jobb lesz a tanári kar akik meg tudják regulázni ezeket a hülyéket. De ez a Napiszaros, RTl-es verzió tök klassz. (:
2010. jún. 3. 17:35
7/8 anonim válasza:
Álnéven levél a rendőrségre, Önkormányzatra, Minisztériumba és az Oktatási jogok biztosához. Hirtelen megoldódna a helyzet. Tapasztalatból mondom.
Nálunk is hasonló ment 9. osztályban. 4 ember okozta a problémát. Megtettük és 2 hónap múlva érdekes módon már nem jártak hozzánk. Nem tudjuk mi történt, de valamiért eltűntek, béke lett és egész jó osztály lett belőle.
8/8 A kérdező kommentje:
Hát lehet h. ez lesz. =D De kitudja 3.-ban talán norma osztály lesz, és kriepül az a sok idióta. Főleg a cigó Gazsi. Köszi a véleményeket.^^
2010. júl. 5. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!