Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit kell ilyenkor csinálni?...

Mit kell ilyenkor csinálni? (lent)

Figyelt kérdés
Osztálytársaimmal ültünk fizikán mikor berobbant M.V. totál bebaszva R.ZS.-vel. Utóbbi még normális is volt - enyhén a normális szó - de V. elviselhetetlen. Szegény tanárnőt amúgy is kikészítik nap mint nap, idős is már viszont a mai túlment minden határon. Ilyeneket csinált: visszafeleselt a tancsinak, letegezte, felállt az előadó terem hátsó padjára félig letolta a gatyáját, utána ezt mondta: "Szórakozzunk egy kicsit!" Odament P.-hez (fiú) rácsapott a nyakára de szegény nem is érzékelte hogy közeleg mert rajzolt és zenét hallgatott. Az ilyen hülyék miatt mennek el a jó arcok.
2010. jún. 3. 16:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Elmenekülni ebből az osztályból, de talán még az iskolából is.
2010. jún. 3. 16:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Még nem tudom mi lesz=( de köszi hogy írtál.
2010. jún. 3. 16:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
hát ez elég lehangoló, egyetértek előzővel, menj el te is ebből az osztályból
2010. jún. 3. 16:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is elmennék, de utolsó napomon még jól felpofoznám mindet. És felvenném, elküldeném előbb az igazgatónak, majd az RTL híradónak hogy az egész világ lássa mekkora barmok. Na ez majd tönkreteszi őket.
2010. jún. 3. 17:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja és persze a videót postázni Napiszarra, Puruttyára stb..
2010. jún. 3. 17:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen. Lehet ezt kéne tenni. Utolsó két évemben le akarom szívni tudással az agyamat. Szerintem úgy lesz hogy 11. első félévébe tanulok mint a kisangyal, ha továbbra is ilyen kaotikus lesz a helyzet, követem a többieket. Mert idén nem úgy tanultam ahogy kéne de talán jövőre. Bár így is kevesen fogunk maradni és talán jobb lesz a tanári kar akik meg tudják regulázni ezeket a hülyéket. De ez a Napiszaros, RTl-es verzió tök klassz. (:
2010. jún. 3. 17:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Álnéven levél a rendőrségre, Önkormányzatra, Minisztériumba és az Oktatási jogok biztosához. Hirtelen megoldódna a helyzet. Tapasztalatból mondom.

Nálunk is hasonló ment 9. osztályban. 4 ember okozta a problémát. Megtettük és 2 hónap múlva érdekes módon már nem jártak hozzánk. Nem tudjuk mi történt, de valamiért eltűntek, béke lett és egész jó osztály lett belőle.

2010. jún. 5. 20:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát lehet h. ez lesz. =D De kitudja 3.-ban talán norma osztály lesz, és kriepül az a sok idióta. Főleg a cigó Gazsi. Köszi a véleményeket.^^
2010. júl. 5. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!