Budapesti Kölcseyben mindegyik szak kemény vagy csak a francia-magyar kéttan?
Figyelt kérdés
Melyik szakot érdemes ott választani?Mindegyik jó?2017. dec. 24. 10:37
1/9 anonim válasza:
Szerintem egyik sem igazán megerölteto
3/9 anonim válasza:
Én az angolos osztályokat ajánlom a leginkább:D a francia kéttan nagyon kemény, de annál hasznosabb! Szerintem megéri franciára menni;)
4/9 anonim válasza:
Hello!
Én franciás vagyok.
Hát szerintem főleg az első (azaz a nulladik)
és a harmadik (azaz a második) év a legnehezebb, a kettő közötti nem vészes.
Ha szorgalmas vagy simàn lehetsz akár kitűnő vagy ötös egy-két négyessel.
Nálunk senki nem bukott még, szóval annyira nem vészes.
Ha van bármi kérdés, írj nyugodtan.
5/9 A kérdező kommentje:
Szuper.65-67 pontos lesz az îrásbelim(a matek lehúzta).A francia-magyar kéttanra lesz esêlyem?
2018. jan. 23. 18:54
6/9 anonim válasza:
igen, lehet esélyed, ha a hozott pontok száma viszonylag sok
7/9 A kérdező kommentje:
48-at viszek.Remélem behîvnak szóbelire.Egyébként kicsit félek a franciától.Nem túl nehéz nyelv?Tanulható könnyen?
2018. jan. 23. 20:54
8/9 anonim válasza:
Hát figyelj... ezt teljesen emberfüggő. Félni nem érdemes tőle. Tanulj sokat és legyél szorgalmas. Persze, hogy nehéz lesz, de végülis logikus, hiszen kb. mindenki nulláról kezdi
9/9 A kérdező kommentje:
Ma voltam felvételin. A franciára a magyar felvételi nem jól sikerült, mert történelmi fogalmakat kérdeztek és nem emlékeztem rájuk plusz az évszámokra. Az angol viszont annál inkább jól sikerült.
2018. márc. 3. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!