Magyarországon, Pénzügy MSC-t, NEM NAPPALIN, hol érdemes elvégezni?
Sziasztok,
A kérdés adott. Van már egy MSC-m, dolgozom, nappali kizárva. Levelező/esti érdekelne. Hol a legjobb? BGE-n jónak tűnik a tanterv, rosszakat hallottam a pénzügy tanszékről, ennyire nem érdemes oda menni?
Nem is értem...
Mégis mi a célod? Az, hogy elismert legyen?
Ha az számít, akkor Corvinust mondanám, ha pedig az, hogy átszenvedd magad rajta, akkor BGE.
De kinek mi, egyik sem rossz.
(Rosszakat hallottam a tanszékről? :D WTF? Ez is megint mi? Miket? )
BGE-n a pénzügy az egyetlen értelmes képzés, de az országosan is elismert, és tán második a Corvinus-os képzés után
De a Corvinus-os képzéshez lehetnek bemeneti követelmények, elővizsga, stb
Szerintem ez a két képzés közül bármelyiket választod, jól jársz. Ahogy első is mondta, ha a nagy név is számít, akkor Corvinus, ha pedig elég "csak" a tudás, akkor BGE is jó
BCE-n a KTK indít esti tagozatos Pénzügy MSc. képzést.
Nézd meg a honlapjukat, ha már ott végeztél. Mondjuk most épp le van rohadva az uni-corvinus.hu :D
Vagy BGE levelező, a kiszámolós Csernok Miki is ott végzett asszem.
BME-n csak nappali Pü mester van.
"Rosszakat hallottam a tanszékről? :D WTF? Ez is megint mi? Miket?"
Bemutatnám a BGE pénzügy tanszék vezetőjét
Hát így
CEU
24 hónap levelezőn/"part-time" képzésen (nappalin meg 12 lenne)
Corvinuson, CEU-n és BME-n kívül nem nagyon érdemes pénzügyet máshol csinálni Pesten.
Viszont ösztöndíj nélkül elég borsos a CEU tandíj, viszont sok mindenkinek adnak.
Kösz, hogy lepontoztál életképtelenséged miatt te zsenialitás.
Nincs estin Corvinuson... várjál, segítek, szádba rágom:
"Pénzügy (MSc) - esti tagozat I. évfolyam 2017-ben kezdettek"
Ez nem felel meg a "nappali kizárva. Levelező/esti érdekelne."-nak?
De ezek után segítsen neked a kánya.
#2-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!