Egyetemi nyílt napon adnak igazolást, amivel igazolhatom a hiányzást az iskolában?
Figyelt kérdés
2017. dec. 13. 17:33
11/14 A kérdező kommentje:
Adtak.Mondjuk hülyeség ez,hogy lógás miatt mennek egyetemre.Főleg,hogy pl.van ahol 11-től 17-ig tart,késöbb ér haza az ember,mint ha suliban lenne,főleg hogy utazni is kell
2017. dec. 14. 20:54
12/14 anonim válasza:
De másnap mondhatja feleltetésnél, hogy hiányzott, meg megnézi, hogy milyen egy egyetem, ha már úgyse fog olyanba soha járni. Van egy nemtúl okos lány, meg egy igenokos lány, és ők barátnők, az okosabb ment is egyetemre, a nemokos társa tuti csak a lógásra játszott, a másiknak meg talán valamennyire az is benne volt. Ugyanazokra a helyekre mentek, elmentek együtt lógni, amúgy iskolanézőben, vendégségben, látogatóban szerintem nem kötelező végig ottmaradni. Szerintem -bár én nem voltam - azt is lehet, hogy csak beülnek egy-vagy két tanórára, vagy akár csak megnézik, milyen a hangulat. Ja amúgy mégegy, hogy amúgy a buta csaj is meg az okos csaj is aranyosak, szeretetre méltók amúgy, tehát bírom őket, tehát jóarcok.
:)
13/14 anonim válasza:
Persze, az ilyenek nem fogják végigücsörögni a tájékoztatókat, mintaórákat stb., hanem elmennek és csak szimplán megmutatják magukat, ha van ismerős, hogy ők bizony ott voltak, nem mondja senki hogy nem mert az xy is látta...esetleg amire mégis kíváncsiak, azt megnézik, szereznek igazolást (amit egyébként van, hogy emailben küldenek vagy ott adnak, de mással is el lehet intéztetni, hogy szerezzen neked, úgyhogy valaki el sem megy), de az idő nagy részét a városban töltik, körülnéznek, vásárolgatnak, esznek-isznak stb... Egyébkén én is voltam nyíltnapokon és érdekelt is, de így sem ücsörögtem ott reggeltől estig mert szerintem nem érdemes végighallgatni olyanokat, hogy pl. dékáni köszöntő, felvételi tájékoztató mert a fontos információkat megtalálod az interneten is, az meg nem segít, hogy így-úgy fényezik magukat...sokkal hasznosabb, ha mondjuk van ilyen kis szakos “börze”, ahol mindennek utána lehet érdeklődni, lehet beszélgetni a diákokkal és néhány mintaórára beülsz, a maradék időben pedig körül lehet nézni a campuson, a környéken is.
14/14 A kérdező kommentje:
Nálunk a legvégén adták oda es a nevünket írták rá.Másnak nem kérhettem volna igazolást
2017. dec. 15. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!