Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miskolci Egyetem anyagtudomány...

Miskolci Egyetem anyagtudományi karán vannak öntevékeny körök, csoportok, szervezetek?

Figyelt kérdés

Jelenleg a BME-re járok ahol nagyon tetszett hogy vannak öntevékeny körök. Ezek különböző feladatot ellátó szervezetek, a különböző körök rendezték a gólyatábort, az egyetemi rendezvényeket, ők üzemeltették az egyetemisták diszkóját, volt ahol főztek, volt ahol terveztek, volt ahol robotot és autót építettek, volt ahol vízipipáztak, társasjátékoztak, stb. Mindenféle volt, munka, tanulás, szórakozás.

Ugyanakkor az egyetemet valószínűleg itt kell hagynom és az otthonomhoz közelebbi Miskolcon folytatni a tanulmányaimat, ahol az anyagtudományi karral szimpatizáltam. Itt vannak ilyen körök, csoportok?

2017. dec. 4. 00:43
 1/1 anonim ***** válasza:
HÖK van, ők szervezik a gólyatábort. Van kari sportnap, ahol főzőcskézés meg ilyenek is vannak, de én nem tudok másról. A diszkó magánkézben van, van egy különleges autója a karnak, de az már kész van, de azt valóban hallgatók építették. Szerintem ilyen szinten, mint a BME-nincsen sajnos. Félévente egyszer van valami, ami miatt összejön a kar. Egyszer szeptemberben, egyszer májusban.
2017. dec. 12. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!