Az NKE-RTK milyen? Milyen kerdesek vannak a pszihologiai vizsgalaton? Hany pontot kell elérni a fizikai felmeron?
Figyelt kérdés
Bunugyi nyomozo erdekelne, errol velemenyeket tudnatok irni? Melyik szakoknal van az hogy csak ugy tudok felvetelizni ha mar eleve rendor vagyok?2017. nov. 24. 19:08
1/2 A kérdező kommentje:
Illetve van olyan hogy levelezon vegzem a nyomozoit de allamilag tamogatott?
2017. nov. 24. 19:10
2/2 anonim válasza:
Én ma voltam a nyílt napon és eléggé elvették a kedvemet. Én is a bűnügyi nyomozóira készültem kiskorom óta. Az alapképzéstől nem rettentem vissza, sem a fizikai alkalmasságitól. Viszont az orvosi alkalmasságin a lehet legapróbb dologba is belekötnek és rögtön alkalmatlannak vagy minősítve. Úgyhogy mielőtt ide készülsz gondold át, hogy milyen betegséged van/volt. Valamint az amúgy is 409-es ponthatárt jövőre tovább fogják emelni mert túl sok a jelentkező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!