1/9 anonim válasza:
Oké, de Budapest nem egyetem, hanem város, ahol van sok egyetem. Mégis melyikről van szó? Milyen szakra akarsz egyáltalán menni? Vagy most a városokról mondjuk véleményt?
2/9 A kérdező kommentje:
Olyan képzésre szeretnék menni, ami mindkét helyen van, tehát a két város érdekelne...
2017. nov. 24. 16:30
3/9 anonim válasza:
jogi, természettudomány, orvosi, bölcsész, egészségügyi, fogorvosi, gazdaságtudomány, gyógyszerészet, mérnöki, zene, tanárképző
ezek biztos hogy mindkét helyen vannak
én személy szerint Szegedre szeretnék menni az ÁOK-ra
4/9 anonim válasza:
Szeged hangulatosabb meg szebb sztem.
5/9 A kérdező kommentje:
Én egyébként jogi képzések iránt érdeklődöm :)
2017. nov. 24. 17:31
6/9 anonim válasza:
Szerintem Szeged, de én elfogult vagyok, mert Pestről szabályosan menekültem oda. :D
7/9 anonim válasza:
Szegedet mondom, de szintén elfogult vagyok. Budapesten elvész az egyetemi lét esszenciája (hiszen nem csak egyetemi közeg van ott jelen). Szegeden ez sokkal jobban dominál, elég jól koncentrálódik az egyetemi hangulat és életérzés.
8/9 Estádio de Felchút válasza:
Budapestiként szintén Szegedet javaslom.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
Nálam is Szeged lesz a nyerő szerintem
2017. nov. 25. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!