Melyek a legnehezebb és a legkönnyebb egyetemi szakok?
Az egész személyfüggő.
Sok olyan matek szakos ismerősöm van, akik jogon meghalnának, mert egyszerűen nem megy nekik a humán terület,(magolás, értelmezgetések, stb. stb.)
Azonban sok olyan ember van, aki programtervezőn vagy matek szakon nem lenne soha.
Orvosi inkább hosszú, a nehézsége szintúgy abban mérhető, hogy kinek mi..
Számomra teljesíthető, azonban egy villamosmérnöki szakon biztosan elvéreznék, mert az nem érdekel és nem hiszem, hogy megtudnám tanulni.
Na ezt jol leirtam :D
Szoval en matek szakon vagyok.
Human szakot viszont nem birnek,nekem nehez lenne .
Nyilván az orvosi a legnehezebb, mert az 12 félév :D
De nem hinném, hogy nehezebb lenne, mint egy fizikus BSc + MSc kombó (11 félév talán együtt).
Amúgy tényleg érdeklődési körtől, személyiségtől is függ, kinek mi megy.
Van 1-2 "büfé szak", ahol kb csak jelen kell lenni vagy még az sem, de az pont annyi is ér, valószínű soha semmire nem mész vele, akkor meg minek csinálni, a mekibe már az érettségi sem kell.
Onnantól kezdve, hogy melyik milyen nehéz az meg már egyén függő. Tanuld azt amit szeretnél, az fog legkönnyebben menni és ha 1-2 év tán rájössz, hogy nem az a nyerő, ne félj váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!