Lenne pár kérdésem a Karinthy Frigyes Gimnáziumról. Tudnátok segjteni?
Sziasztok! Több kérdésem is van a Karinthy Gimnáziummal kaocsolatban:
Aki oda jár, mi a tapasztalata, milyen a közösség?
Kb. hány ponttól vesznek fel oda?
Mennyire nehéz bekerülni?
Milyenek a tanárok?
Hanyas átlaggal, és kb. hány pontos felvételi kell ahhoz, hogy biztosan felvegyenek?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kitűnő sajnos nem vagyok, de erős 4-es és 5-ös tanuló vagyok. Van esély? Ha pl. írok egy 80 pontos központit az jó?
Köszönöm a választ, sokat segített!
80 pont az a szuper minimum ha nem akarsz stresszelni, mert azzal és jó vittpontokkal esélyes vagy, csak egy erős szóbeli kell, ami nagyon fontos. Nekem például 75 pontom volt+ max vittpont (tavalyról van szó) ami nem számított túl jónak de a szóbelivel nagyon fel lehet húzni, meg igazából elég szigorúak, de ha ott is megkapod matekra és magyarra is a 20+ (25 pont a maximum) akkor nem kell aggódni:)
Egyébként meg ezek a pontszámok tényleg csak addig számítanak amíg be nem kerülsz, mert nekem is van olyan osztálytársam akinek 168 pontja volt (azthiszem ez volt a legkevesebb amivel felvettek tavaly) és az angolt is 0-ról kezdte, de mégis ő az egyik legjobb tanuló, szóval nem kell aggódni;) Csak lazán, ügyesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!