Rosszul döntöttem, amikor felvételiztem. Van még lehetőségem váltani?
Figyelt kérdés
Most vagyok nyelvi előkészítős. Amikor felvételiztem, két magas színvonalú nyelvoktatást biztosító gimnázium között vaciláltam: az egyik egy öt osztályos, francia nyelvi előkészítős szak volt, a másik pedig szintén 5 osztályos olasz kéttannyelvű. Végül az olaszt választottam, nem tudom miért, pedig kiskorom óta a francia volt az álmom. Sokan befolyásoltak..
Most iskolát szeretnék váltani. Nulladikból egyáltalán van lehetőségem? Esetleg valaki tudna ajánlani budapesti gimnáziumokat jó franciaoktatással, esetleg francia szakkal?
2017. nov. 16. 23:17
1/4 anonim válasza:
Szerintem persze van lehetőséged bár jobb gimnáziumba általában nem vesznek fel ( nem tudom hova jársz ) én most fogok majd felvételizni és nekem nagyon tetszettek: Kölcsey , Berzsenyi , Madách, óbudai . Ezek közül ha jól tudom csak a Kölcseyben van 5 éves oktatás de a többiben is jó a francia szak ( én is franciára szeretnék menni )
2/4 anonim válasza:
Ja és nem tudom mennyire ismered ezeket ( biztos jól ) a Kölcseyben van 5 éves nyelvi és szinten 5 éves kettannyelvu osztály
3/4 anonim válasza:
Berzsenyi vagy Kölcsey francia kéttannyelvű. Ha nyek-es vagy akkor idén újra felvételizhetsz. Ha valaki nem nyekes csak az átvételét kérheti.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat <3 a másik választásom egyébként a Madách öt éves francia szaka lett volna.
2017. nov. 23. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!