Ha matekbol egyes vagyok, de minden mas tantargybol 4-es 5-os, szerintetek kegyelembol atengedhet a tanar az erettsegin?
Figyelt kérdés
Foleg tanarok velemenyet varnam, hogy ez mennyire elfogadott, bevett egy felnottekkel foglalkozo gimnaziumban.
A valaszott targyam nemet, abbol kb 4es vagyok, a tobbi tantargybol( erettsegi alapszinten) 4-es, 5-os, 3 eve jarok ebbe az iskolaba, minden beadandom lelkiismeretesen megcsinaltam, minden kotelezo olvasmanyt elolvastam, sot tobbet is a kotelezknel.Angolbol felsofokut fogok tenni, lehet nemetbol is.De a matek...hat abbol en vagyok a leghulyebb az osztalyban, megbuktam 10.ben, 11.ben es most 12.ben van egy 2.eselyem a potvizsgara ev kozben, de akarmennyit tanulok nem megy a fejembe, felidegesit, nem latom ertelmet....van ra esely, hogya tanarok megkonyorulnek? :sss
2017. nov. 16. 16:53
1/2 anonim válasza:
Nem fog. Én is síkhülye vagyok matekból, idén érettségizek majd, egy kettesről álmodom, az átlagom is annyi. Meg lehet csinálni az érettségit, hiába utálod (ahogy én is).
2/2 anonim válasza:
Nem hiszem. Én tavaly érettségiztem le, úgy hogy volt 8 év kihagyásom (előtte szakiskolában végeztem). Nekem szerencsére ment a matek de több olyan osztálytársam is volt mint te. Mindenből 4-5-ösök voltak kivéve matekból. Év végén éppen megkapták a kettest, ennek ellenére a legrosszabb matekérettségi eredmény 36% lett. Nem tudom, hogy mit mondtak eddig neked a matekról, vagy hogy nézegettél-e már régebbi feladatsorokat, de azt kell róla tudni, hogy ott megbukni szinte lehetetlen. Még órán a tanárunk megmutatta, hogy aki nagyon nem tud semmit az hogyan mehet át. Le kell írni mindenhova a függvénytáblázatos képleteket majd egy két helyen behelyettesíteni és bepötyögni számológépbe ahol tényleg egyértelmű. Csak ezzel el lehet érni a 30%-os eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!