Más is járt úgy, hogy középiskolában jó tanuló volt, aztán ő lett az egyetem hülyéje?
Általánosban kitűnő voltam, gimiben 4,5-4,8 volt az átlagom, elég erős iskola.
Aztán eljöttem pénzügy-számvitelre és olyan hülyének érzem magam, hogy elmondhatatlan. Ráadásul elég erős egyetem, itt a számvitel a fő tárgy, ami nekem rohadtul nem megy. Második éve szenvedek vele, az eleje még csak-csak, de a többi. Ráadásul, el sem magyarázzák, csal lediktálják, hogy tartozik, követel ennyi.
Az elején még próbálkoztam is, de mikor rajtad röhögnek a hátad mögött, a tanár félév elején azzal fenyeget, hogy megbuktat... Meg beültet a szamár padba, a felsőbb éveseknek mutogatja a dolgozatainkat. A szakközepesek kiröhögnek, hogy de hülye vagyok, vagy csak rosszat mondok, ha kérdez.
El is ment a kedvem az egésztől, pedig a többi tárgy menne, de ezek a számviteles dolgok, katasztrófa. Már küzdeni se akarok. barátnőm is pont ezért iratkozott át, mert őt is megalázták folyton. Mint egy általános iskola, ha nincs meg a vizsga az én bajom, nem kell még terrorizálni pluszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!