Veszprémi szakképzési centrum ipari szakgimnáziuma. Diákok, szülök milyen ez az iskola?
Kiváncsi lennék, hogy milyen az oktatás és a diák élet az iskolában és, hogy van-e gólyatábor.
(Kérem csak az válaszoljon aki értelmes, hasznos választ tud írni.)
Van gólyatábor. Az idén pont az én osztályom szervezte. Szakmailag kiváló az oktatás, bár van néhány kivetnivaló, apróbb hiányosságok. A tanárok rugalmasak, alkalmazkodnak a fiatalság igényeihez. Bár van néhány befásult is, de azok hol nincsenek? Negyedik és ötödik óra között - az egy negyed órás szünet - szokott zene szólni az iskolarádióból, van sulibüfé, egy hatalmas udvar, illetve egy saját és egy bérelt tornaterem is. Tehát bizonyos szakköröket - pl. sport - is választhatsz, de emellett van lehetőség szakkör keretében nyelvtanulásra is.
Jelenleg válaszható szakok:
- Gépgyártás-technológiai technikus
- Mechatronikai technikus
- Környezetvédelmi technikus
- Vegyésztechnikus
- Műanyag-feldolgozó technikus
- Szoftverfejlesztő
- Kisgyermekgondozó
Iskolavezetők: [link]
Tanárok: [link]
Iskolatörténet: [link]
Csengetési rend: [link]
Képzések: [link]
Rendezvények: [link]
Kimenetek: [link]
Tanárokról: Az egyetemi végzettségen felül, a szakmai gyakorlatukkal hozzájárulnak a szakmai oktatás minőségének növeléséhez. Példaként hoznám László Lajos tanár urat, aki csaknem 50 évet dolgozott iskolánkban - az idén vonult nyugdíjba -, az ő tanítványai országos első helyezéseket értek el főként gépész szakmacsoport versenyeken. Az egyes tanárok kiváló munkáját, hűségét ún. Pro Schola díjjal jutalmazza a tantestület. Erről itt olvashatsz bővebben: [link]
Summa summarum: Ahogy IV. Henrik is mondta; "Párizs megér egy misét", úgy én is javasolhatom Neked, hogy; "Az Ipari megér egy misét."
HA kérdés merülne fel, akkor dobj egy üzit! :-)
A félreértések elkerülése végett tisztáznám, hogy én nem tanár vagyok, hanem diák.
(2017-12-30 00:45)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!